Betűméret

Helyi Építési Szabályzat

HÉSZ

Tűzgyújtási rendelet

Tűzgyújtási rendelet

Bejelentés köteles tevékenységek nyilvántartása

Időjárás

2021. október 17. vasárnap, 01:51
Tiszta
Tiszta
3°C
Hő-érzet: 3°C
Pára: 100%
Szelek: 4 km/h W
Széllökések: 4 km/h
Napkelte: 07:08
Napnyugta: 17:56
Előjelzés 2021. október 18. hétfő
nappal
Részben napos
Részben napos
14°C
Szelek: 7 km/h NW
Széllökések: 11 km/h
éjszaka
Változó felhőzet
Változó felhőzet
3°C
Szelek: 4 km/h NW
Széllökések: 7 km/h
 
Hírek

Street Art – Iszkaszentgyörgy

Egy kisebb, helyi fiatalokból álló alakulat a megvalósítás ösvényére lépett, hogy egy Iszkaszentgyörgyi elhanyagolt buszmegállót, a modern kor számára stílusossá varázsoljon.

Street Art - Iszkaszentgyörgy

Street Art - Iszkaszentgyörgy

Ezúton szeretnénk a helyi lakosság számára átnyújtani alkotásunkat, és reméljük, hogy minél szélesebb körnek az ízlésvilágát sikerült megérintenünk Street Art munkánkkal.

Street Art - Iszkaszentgyörgy

Street Art - Iszkaszentgyörgy

Terveink között szerepel további 2 buszmegálló felújítása is, hasonló koncepciók alapján. Ezek tervrajzait az iszkaszentgyorgy.hu oldalon publikáljuk majd, és szavazási lehetőséget biztosítunk a lakosság számára, így a leginkább elfogadott alkotás kerül majd megvalósításra.

A tervezésbe, és a kivitelezésbe is szeretnénk bevonni a helyi fiatalokat, így biztosítva nekik is lehetőséget, hogy kreatívan hozzájáruljanak az Iszkaszentgyörgyi Street Art projekthez.

Bízunk benne, hogy a jövő számára is maradandóvá válik alkotásunk, és Iszkaszentgyörgy újabb nevezetességgel bővül.

Az alkotást készítették:  Fülöp Soma, Kavecz Attila

Street Art - Iszkaszentgyörgy

Street Art - Iszkaszentgyörgy

Közreműködtek: Szántó Marcell, Szalai Ádám

Támogatók: Gombos család, Szántó család, Fülöp család

Street Art - Iszkaszentgyörgy

Street Art - Iszkaszentgyörgy

5 hozzászólás Street Art – Iszkaszentgyörgy

 • dedith

  Sajnos még csak képen láttam, de nagyon tetszik!! Gratulálok nektek fiuk, és csak igy tovább!!
  A francia fiataloknak is meg fogom mutatni, hátha ök is kedvet kapnak!

 • H.Zsuzsa

  Én is csak biztatni tudom a csapatot, hogy csinálják tovább azt, amit elkezdtek a faluban, mert jó dolog. Remélem, előbb-utóbb azok is belátják ezt, akik az eddig elkészült buszmegálló falaira a saját “művészi” alkotásukat is elhelyezték. Szomorú, hogy vannak olyanok, akik megsértődve azon, hogy felszedetik velük az eldobott cigicsikkeiket, vagy rájuk szólnak, hogy ne rugdalják össze a falat, elcsúfítják mások munkáját.
  Mégis azt mondom, hogy legyünk kitartóak, szépítsük tovább a községünket!

 • Endorfin Pill

  Ötlet van… nem is kevés! A legújabb terv el is készült! A fórum jó ötlet. …habár kicsit félek attól, hogy a vonatott „bla-bla” miatt későn, vagy egyáltalán nem valósulnak meg tervek. Ezért inkább azt javasolnám, hogy egy oldalon gyűjtsük összes az esetlegesen beérkezett terveket, majd pár hetes szavazási idő leteltével hirdessünk nyertest! Én már szívesen publikálnám is amit készítettem :)!
  Endorfin és Világbéke!

 • admin

  Szavazás jó ötlet, de a létrehozáshoz magasabb jogosultság szükséges. Ez ügyben majd szóljatok és segítek. Szerintem először ötleteket kéne gyűjteni a témában (mondjuk egy fórumtémán keresztül) és azok közül a legjobbakat szavazásra bocsátani.

 • Mannika

  Nagyon tetszik. Először azt hittem falfirka, de szép. Mikor közelebb mentem láttam,hogy komoly munka. Gratulálok a fiúknak. Ötletes,egyedi, jópofa. Remélem a többi fiú is jónak találja és nem fogja bántani. Jó lenne, ha mindenki vigyázna rá Az nagyon csúnya tett, hogy beégették a műanyag várótermek oldalát. Azzal mit lehetne tenni, hogy ne tegyék tönkre? További jó munkát a fiúknak, és még sok jó ötletet.

Leave a Reply