Betűméret

Helyi Építési Szabályzat

HÉSZ

Tűzgyújtási rendelet

Tűzgyújtási rendelet

Bejelentés köteles tevékenységek nyilvántartása

Időjárás

2021. október 17. vasárnap, 01:52
Tiszta
Tiszta
3°C
Hő-érzet: 3°C
Pára: 100%
Szelek: 4 km/h W
Széllökések: 4 km/h
Napkelte: 07:08
Napnyugta: 17:56
Előjelzés 2021. október 18. hétfő
nappal
Részben napos
Részben napos
14°C
Szelek: 7 km/h NW
Széllökések: 11 km/h
éjszaka
Változó felhőzet
Változó felhőzet
3°C
Szelek: 4 km/h NW
Széllökések: 7 km/h
 
Hírek

Tájékoztató ebösszeíráshoz

Iszkaszentgyörgy Községi Önkormányzat ebrendészeti feladatainak elvégzése érdekében, illetve a veszettség elleni oltás járványvédelmi vonatkozásaira tekintettel a község közigazgatási területén tartott ebek vonatkozásában ebösszeírást végez, 2020. február 1-től – április 30-ig.

Az ebek összeírására a jogszabályban meghatározott adattartalommal kerül sor. Az eb tulajdonosa, vagy az eb tartója az ebösszeíráskor köteles az adatlapon feltűntetett adatokat a települési önkormányzat rendelkezésére bocsátani. Az adatszolgáltatási kötelezettség elmulasztása állatvédelmi bírságot vonhat maga után az állatvédelmi bírságról szóló 244/1998. (Xn.31.) Korm. rendelet alapján mely ebenként 30.000 Ft-ig terjedhet.

Az Ebösszeíró adatlap további példányai beszerezhetők az Iszkaszentgyörgyi Közös Önkormányzati Hivatal ügyfélszolgálatán (8043 Iszkaszentgyörgy, Kossuth tér 1.), illetve letölthetők a www.iszkaszentgvorgy.hu oldalról, illetve nyomtatással, fénymásolással sokszorosíthatók.

Az ebösszeíró adatlapot ebenként kell kitölteni és eljuttatni a Hivatal részére levélben postai úton, vagy személyesen ügyfélfogadási időben az ügyfélszolgálaton elhelyezett gyűjtődobozba történő elhelyezéssel, vagy e-mailben: iszka.titkarsag@axiannet.hu címre, tárgymezőbe:”EBNY”feltüntetéssel.

Az Ebösszeíró adatlapok leadásának határideje; 2020. április 30.

Tájékoztatjuk továbbá az eb tartókat, hogy a kedvtelésből tartott állatok tartásáról és forgalmazásáról szóló 41/2010.(11.26.) Korm. rendelet 17/B. § (10) bekezdése szerint – 2013. január 1-től – a négy hónaposnál idősebb eb csak transzponderrel (chippel) megjelölve tartható, ezért szíveskedjenek a transzponderrel még esetlegesen meg nem jelölt ebeket a szolgáltató állatorvosnál haladéktalanul megjelöltetni.

Felhívjuk a figyelmet, hogy amennyiben az ebösszeírást követően az Ebösszeíró adatlapon szereplő adatokban változás állna be, továbbá amennyiben ezt követően kerül az eb a felügyelete alá, azt be kell jelenteni a Hivatal részére, a változást követő 15 napon belül.

Ebösszeíró adatlap.pdf

Leave a Reply