Betűméret

Helyi Építési Szabályzat

HÉSZ

Tűzgyújtási rendelet

Tűzgyújtási rendelet

Bejelentés köteles tevékenységek nyilvántartása

Időjárás

2021. október 26. kedd, 09:55
Főleg napos
Főleg napos
3°C
Hő-érzet: 5°C
Pára: 88%
Szelek: 4 km/h E
Széllökések: 7 km/h
Napkelte: 07:21
Napnyugta: 17:40
Előjelzés 2021. október 27. szerda
nappal
Változó felhőzet
Változó felhőzet
15°C
Szelek: 7 km/h NNW
Széllökések: 14 km/h
éjszaka
Részben felhős
Részben felhős
0°C
Szelek: 0 km/h SE
Széllökések: 4 km/h
 
Hírek

Nyári napközis tábor

Június 20-24. között napközis tábor volt az általános iskolásoknak. A jelentkezési határidőtől függetlenül még az első nap reggelén is jöttek olyanok, akik csatlakozni akartak a programokhoz, így a létszám a 40 főt súrolta minden nap.

A programok változatosak voltak az 5 nap alatt. Az első nap Gál Diána védőnő az élménypedagógia módszereivel ismertette meg a gyerekeket, akik nagyon élvezték a csapatjátékokat, azokat a feladatokat, ahol összefogásra volt szükség. Kedden a kézügyességé volt a főszerep, valamint délután az ügyes rajzosok a művésztelep rajzóráján vehettek részt. Szerdán a családsegítő szolgálat látogatott el hozzánk délelőtt, délután pedig a sport kapott teret. Csütörtökön túráztunk a székesfehérvári Sóstói Tanösvényen. A 7,5 km-es táv és a nagy meleg jól kifárasztott mindenkit, de a fáradtságot enyhítette a túra utáni fagyi. Pénteken délután az Alba Plazaban megrendezett vakációnyitó gyerekprogramon vettünk részt, ahol különféle kézművességet és ügyességi játékot próbálhattak ki a gyerekek, valamint arcfestés is volt.

A táborért köszönet a pedagógusoknak és szülőknek, akik ott voltak, valamint az iskolának és a polgárőröknek, hogy a vasgyűjtésből befolyt összeget erre a célra használhattuk fel, illetve köszönet az iskolai alapítványnak, hogy támogatták az utazásunkat, és köszönjük a sportegyesületnek, hogy rendelkezésünkre bocsátották a sportöltözőt és a pályát.

Leave a Reply