Betűméret

Helyi Építési Szabályzat

HÉSZ

Tűzgyújtási rendelet

Tűzgyújtási rendelet

Bejelentés köteles tevékenységek nyilvántartása

Időjárás

2021. október 17. vasárnap, 14:52
Főleg napos
Főleg napos
13°C
Hő-érzet: 16°C
Pára: 55%
Szelek: 4 km/h SW
Széllökések: 7 km/h
Napkelte: 07:08
Napnyugta: 17:56
Előjelzés 2021. október 18. hétfő
nappal
Részben napos
Részben napos
14°C
Szelek: 7 km/h NW
Széllökések: 11 km/h
éjszaka
Változó felhőzet
Változó felhőzet
2°C
Szelek: 0 km/h W
Széllökések: 4 km/h
 
Hírek

Járványhelyzet

Tisztelt Lakosság!

A képviselőkkel egyeztetve lemondjuk a 30 főnél nagyobb létszámúra tervezett beltéri rendezvényeinket, és az önkormányzati tereket sem lehet bérelni a nagyobb létszámú rendezvények megtartására

Iszkaszentgyörgy képviselőtestületi ülésén tárgyaltunk a járványhelyzet kapcsán az előttünk álló, őszi rendezvényeinkről, közösségi tereink használatáról.

A járványhelyzetre tekintettel fájdalmas döntést kellett meghoznunk, hiszen úgy döntöttünk, hogy nem vállaljuk a hagyományos, idősek napi rendezvényünk megtartását –amelyet szeptember 25-én rendeztünk volna-, mert kockázatosnak tartjuk, hogy éppen szépkorú polgártársainkat veszélyeztessük egy zárttéri vacsorával egybekötött nótás-táncos esemény megtartásával.

Ugyanígy arra a nehéz döntésre jutottunk, hogy az idén nem tudjuk megszervezni zárt térben az október 10-re tervezett szüreti bált.

A Testület tagjai támogatják a szüreti felvonulás megrendezését, de amennyiben a vonulók maguk ezt nem vállalják, úgy ezt a Testület tudomásul veszi.

A mendemondákkal ellentétben hivatalosan továbbra sincs tudomásunk COVID-fertőzött iszkaszentgyörgyi személyről, és örülnénk, ha nem is fertőződne meg senki közösségünkből. Ehhez a magunk részéről személyes példamutatással és a fenti intézkedésekkel kívánunk hozzájárulni.

Gáll Attila polgármester

Leave a Reply