Betűméret

Helyi Építési Szabályzat

HÉSZ

Tűzgyújtási rendelet

Tűzgyújtási rendelet

Bejelentés köteles tevékenységek nyilvántartása

Időjárás

2020. szeptember 16. szerda, 15:59
Főleg felhős
Főleg felhős
29°C
Hő-érzet: 29°C
Pára: 37%
Szelek: 11 km/h ENE
Széllökések: 14 km/h
Napkelte: 06:26
Napnyugta: 18:56
Előjelzés 2020. szeptember 17. csütörtök
nappal
Főleg felhős, zivatar, villámlás
Főleg felhős, zivatar, villámlás
30°C
Szelek: 7 km/h NNW
Széllökések: 14 km/h
éjszaka
Részben felhős
Részben felhős
13°C
Szelek: 7 km/h NW
Széllökések: 14 km/h
 
Hírek

Járványhelyzet

Tisztelt Lakosság!

A képviselőkkel egyeztetve lemondjuk a 30 főnél nagyobb létszámúra tervezett beltéri rendezvényeinket, és az önkormányzati tereket sem lehet bérelni a nagyobb létszámú rendezvények megtartására

Iszkaszentgyörgy képviselőtestületi ülésén tárgyaltunk a járványhelyzet kapcsán az előttünk álló, őszi rendezvényeinkről, közösségi tereink használatáról.

A járványhelyzetre tekintettel fájdalmas döntést kellett meghoznunk, hiszen úgy döntöttünk, hogy nem vállaljuk a hagyományos, idősek napi rendezvényünk megtartását –amelyet szeptember 25-én rendeztünk volna-, mert kockázatosnak tartjuk, hogy éppen szépkorú polgártársainkat veszélyeztessük egy zárttéri vacsorával egybekötött nótás-táncos esemény megtartásával.

Ugyanígy arra a nehéz döntésre jutottunk, hogy az idén nem tudjuk megszervezni zárt térben az október 10-re tervezett szüreti bált.

A Testület tagjai támogatják a szüreti felvonulás megrendezését, de amennyiben a vonulók maguk ezt nem vállalják, úgy ezt a Testület tudomásul veszi.

A mendemondákkal ellentétben hivatalosan továbbra sincs tudomásunk COVID-fertőzött iszkaszentgyörgyi személyről, és örülnénk, ha nem is fertőződne meg senki közösségünkből. Ehhez a magunk részéről személyes példamutatással és a fenti intézkedésekkel kívánunk hozzájárulni.

Gáll Attila polgármester

Leave a Reply