Betűméret

Helyi Építési Szabályzat

HÉSZ

Tűzgyújtási rendelet

Tűzgyújtási rendelet

Bejelentés köteles tevékenységek nyilvántartása

Időjárás

2020. december 2. szerda, 19:42
Felhős
Felhős
-1°C
Hő-érzet: -3°C
Pára: 86%
Szelek: 7 km/h E
Széllökések: 11 km/h
Napkelte: 07:14
Napnyugta: 15:58
Előjelzés 2020. december 3. csütörtök
nappal
Eső és havazás
Eső és havazás
2°C
Szelek: 11 km/h ESE
Széllökések: 18 km/h
éjszaka
Záporok
Záporok
1°C
Szelek: 11 km/h ESE
Széllökések: 18 km/h
 
Hírek

Járványhelyzet

Tisztelt Lakosság!

A képviselőkkel egyeztetve lemondjuk a 30 főnél nagyobb létszámúra tervezett beltéri rendezvényeinket, és az önkormányzati tereket sem lehet bérelni a nagyobb létszámú rendezvények megtartására

Iszkaszentgyörgy képviselőtestületi ülésén tárgyaltunk a járványhelyzet kapcsán az előttünk álló, őszi rendezvényeinkről, közösségi tereink használatáról.

A járványhelyzetre tekintettel fájdalmas döntést kellett meghoznunk, hiszen úgy döntöttünk, hogy nem vállaljuk a hagyományos, idősek napi rendezvényünk megtartását –amelyet szeptember 25-én rendeztünk volna-, mert kockázatosnak tartjuk, hogy éppen szépkorú polgártársainkat veszélyeztessük egy zárttéri vacsorával egybekötött nótás-táncos esemény megtartásával.

Ugyanígy arra a nehéz döntésre jutottunk, hogy az idén nem tudjuk megszervezni zárt térben az október 10-re tervezett szüreti bált.

A Testület tagjai támogatják a szüreti felvonulás megrendezését, de amennyiben a vonulók maguk ezt nem vállalják, úgy ezt a Testület tudomásul veszi.

A mendemondákkal ellentétben hivatalosan továbbra sincs tudomásunk COVID-fertőzött iszkaszentgyörgyi személyről, és örülnénk, ha nem is fertőződne meg senki közösségünkből. Ehhez a magunk részéről személyes példamutatással és a fenti intézkedésekkel kívánunk hozzájárulni.

Gáll Attila polgármester

Leave a Reply