Betűméret

Helyi Építési Szabályzat

HÉSZ

Tűzgyújtási rendelet

Tűzgyújtási rendelet

Bejelentés köteles tevékenységek nyilvántartása

Időjárás

2021. július 26. hétfő, 15:15
Főleg napos
Főleg napos
30°C
Hő-érzet: 33°C
Pára: 45%
Szelek: 11 km/h SSW
Széllökések: 14 km/h
Napkelte: 05:18
Napnyugta: 20:28
Előjelzés 2021. július 27. kedd
nappal
Főleg felhős, zivatar, villámlás
Főleg felhős, zivatar, villámlás
32°C
Szelek: 7 km/h W
Széllökések: 14 km/h
éjszaka
Főleg tiszta
Főleg tiszta
18°C
Szelek: 4 km/h S
Széllökések: 7 km/h
 
Hírek

Iszka vs. Kokó

2007. Iszka vs. Kokó: 747.893 Ft

Az Iszka vs Kokó címet viselő pályázatunk lehetőséget teremtett arra, hogy Iszkaszentgyörgyön kialakuljon egy közösségi élettér, ahol a fiatalok értelmes és értékes elfoglaltságot találnak maguknak, barátokat szerezhetnek.

A program során a decemberi nyitó találkozót követően heti rendszerességgel összejövetelek voltak, amiknek a koordinátora a helyi ifjúsági referens volt. Ezek az összejövetelek játékkal – a pályázati pénzből vásárolt csocsó asztalt, pingpong felszerelést, társasjátékokat használva – , beszélgetésekkel teltek, amiket a közösen elkészített és elfogyasztott tea tett családiasabbá.

A heti alkalmakhoz előadássorozatok is kapcsolódtak, amelyek többségében filmklub jellegűek voltak. Ezeken az alkalmakon szakértő által választott témákhoz (alkohol-, drogfogyasztás, életmód kérdése) kapcsolódó filmeket nézhettek meg a fiatalok, majd a vetítést követően egy kötetlen beszélgetés formájában dolgozhatták fel a látottakat.

A filmklubok mellett találkozhattak a fiatalok helyi emberekkel, egyesületekkel, akiknek a segítségével betekintést nyerhettek az egészséges életmód kérdéseibe, a párkapcsolat rejtelmeibe.

A pályázat önrésze: 120.049 Ft, melyből térítésmentes hozzájárulás 60.000 Ft.

Leave a Reply