Betűméret

Időjárás

2018. október 17. szerda, 16:57
Főleg felhős
Főleg felhős
20°C
Hő-érzet: 19°C
Pára: 40%
Szelek: 7 km/h SE
Széllökések: 14 km/h
Napkelte: 07:08
Napnyugta: 17:56
Előjelzés 2018. október 18. csütörtök
nappal
Főleg felhős
Főleg felhős
20°C
Szelek: 4 km/h ESE
Széllökések: 7 km/h
éjszaka
Záporok
Záporok
9°C
Szelek: 4 km/h NNW
Széllökések: 7 km/h
 
Hírek

Iszka vs. Kokó

2007. Iszka vs. Kokó: 747.893 Ft

Az Iszka vs Kokó címet viselő pályázatunk lehetőséget teremtett arra, hogy Iszkaszentgyörgyön kialakuljon egy közösségi élettér, ahol a fiatalok értelmes és értékes elfoglaltságot találnak maguknak, barátokat szerezhetnek.

A program során a decemberi nyitó találkozót követően heti rendszerességgel összejövetelek voltak, amiknek a koordinátora a helyi ifjúsági referens volt. Ezek az összejövetelek játékkal – a pályázati pénzből vásárolt csocsó asztalt, pingpong felszerelést, társasjátékokat használva – , beszélgetésekkel teltek, amiket a közösen elkészített és elfogyasztott tea tett családiasabbá.

A heti alkalmakhoz előadássorozatok is kapcsolódtak, amelyek többségében filmklub jellegűek voltak. Ezeken az alkalmakon szakértő által választott témákhoz (alkohol-, drogfogyasztás, életmód kérdése) kapcsolódó filmeket nézhettek meg a fiatalok, majd a vetítést követően egy kötetlen beszélgetés formájában dolgozhatták fel a látottakat.

A filmklubok mellett találkozhattak a fiatalok helyi emberekkel, egyesületekkel, akiknek a segítségével betekintést nyerhettek az egészséges életmód kérdéseibe, a párkapcsolat rejtelmeibe.

A pályázat önrésze: 120.049 Ft, melyből térítésmentes hozzájárulás 60.000 Ft.

Válaszolás