Betűméret

Helyi Építési Szabályzat

HÉSZ

Tűzgyújtási rendelet

Tűzgyújtási rendelet

Bejelentés köteles tevékenységek nyilvántartása

Időjárás

,


Apparent:
Páratartalom: %
Szél:
Széllökések:
Napfelkelte:
Napnyugta:
Előjelzés
Nap

Szél:
Széllökések:
éjszaka

Szél:
Széllökések:
 
Hírek

30 millió Ft állami támogatás az iszkaszentgyörgyi óvoda negyedik csoportszobájához

A Nemzetgazdasági Minisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiírt pályázaton Iszkaszentgyörgy sikeresen pályázott és 30 millió Ft pályázati támogatást nyert el. A szükséges 25% -os önerő biztosításáról a Testület már korábban döntött. A bővítési engedély már a tavasszal jogerőssé vált, a közbeszerzést az Önkormányzat már elindította és az ősz folyamán a kicsik birtokba vehetik . . . → Tovább . . .

Hírek

Báró Amadé László költő, kastélybirtokos mellszobrának leleplezése

Iszkaszentgyörgy Község Önkormányzata és az Ari Kupsus Gallery tisztelettel meghívja Önt a Nemzeti Kastélyprogramban résztvevő Amadé-Bajzáth-Pappenheim kastély nyári, szezonnyitó rendezvényére. Időpont: 2015. június 3, szerda, 17 óra Helyszín: 8043 Iszkaszentgyörgy, kastélylépcső (Rákóczi Ferenc utca 70.) Program 17.00 Köszöntőt mond: Törő Gábor országgyűlési képviselő 17.10 Bíró Lajos szobrász alkotásának, Báró Amadé László költő, kastélybirtokos mellszobrának leleplezése, . . . → Tovább . . .

Hírek

Garázsvásár! 2015.05.30. szombat 10-15 óra

GARÁZSVÁSÁR Ha olcsón és környezetbarát módon szeretnél, számodra új tárgyakat beszerezni, csatlakozz akciónkhoz! Iszkaszentgyörgyön először rendezzük meg a GARÁZSVÁSÁR NAPOT! Az akció lényege, hogy Te megszabadulj a számodra feleslegessé vált bútortól, ruhától, könyvektől, apró tárgyaktól……és Más nagy örömmel hazavigye! Az akció időpontja: 2015 május 30. szombat 10.00-15.00 óráig. Az akció helyszíne: az egész település. A . . . → Tovább . . .

Hírek

Nordic walking a finnektől

Szerdán, május 6-án 16 órától az iszkaszentgyörgyi Kastélyiskolánál lesz nordic walking bemutató. Az esemény különlegessége, hogy a sportág őshazájából, Finnországból érkeztek a sportot bemutató trénerek. Oulu település OSAO szakközépiskolájából érkeztek azok a diákok, tanárok, akik megismertetik ezt a sportot az iszkaszentgyörgyi diákoknak és az érdeklődőknek. Az esemény másik különlegessége, hogy a túra a Kastély hajdani . . . → Tovább . . .