Betűméret

Helyi Építési Szabályzat

HÉSZ

Tűzgyújtási rendelet

Tűzgyújtási rendelet

Bejelentés köteles tevékenységek nyilvántartása

Időjárás

,


Apparent:
Páratartalom: %
Szél:
Széllökések:
Napfelkelte:
Napnyugta:
Előjelzés
Nap

Szél:
Széllökések:
éjszaka

Szél:
Széllökések:
 
Hírek

1956-os megemlékezés

Hírek

Testületi alakuló ülés

A 2014. október 27-i ünnepi testületi ülésen esküt tettek a képviselők, alpolgármester és polgármester. Iszkaszentgyörgy új képviselőtestülete és a jegyző A fényképen balról jobbra: Ampli Ferenc alpolgármester, Kisné Szonn Ibolya, Tóth Károly, Gáll Attila polgármester, Parajdi Cecília jegyző, Pallag Róbert, Kadlecsik Gabriella, Validuda Ferenc . . . → Tovább . . .

Hírek

Tanösvényünk?

Egy hete lett visszaállítva Tanösvényünk egyik táblája, mert valaki – talán véletlenül – kidöntötte. Tegnap ismét ki volt törve! Így már nem beszélhetünk véletlenségről. Mondjuk ki: valaki szándékosan törte ki! A cikk címében a kérdőjel a Tanösvényünk felirat után, értetlenségünket próbálja szimbolizálni. Vajon ki az, és milyen motiváció által vezérelve töri ki a táblákat? Ez . . . → Tovább . . .

Hírek

1956-os megemlékezés

Iszkaszentgyörgy Község Önkormányzata és az Iszkaszentgyörgyi Általános Iskola diákjai, pedagógusai tisztelettel meghívják Önt október 22-én 16 órakor az 1956. évi forradalom és szabadságharc tiszteletére rendezett ünnepségre, a Kossuth téren. okt 23 meghívó